Aanmelding introductiekamp studievereniging Codex 2018

Leuk dat je mee wil met het introductiekamp! Na de introductietijd van de opleiding, organiseert studievereniging Codex een introductiekamp. Het kamp zal duren van 29 tot en met 31 augustus. Studievereniging Codex is dé vereniging voor studenten van de opleidingen HBO-Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening. Dit kamp wordt dus georganiseerd door jouw studiegenoten!

De eigen bijdrage voor het introductiekamp is € 75,- per persoon. Meld je zo snel mogelijk aan en maak deze betaling over onder vermelding van je voor- en achternaam en introductiekamp HBR/SJD op rekeningnummer NL74 RABO 0310 2078 27 t.n.v. Studievereniging Codex.

Dit aanmeldingsformulier wordt uitsluitend gebruikt voor noodzakelijke doeleinden en wordt in geen geval verstrekt aan derden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.