Vacatures

Belangrijke disclaimer: Op deze pagina vind je soms vacatures voor een stage in het derde leerjaar of studiegerelateerd vrijwilligerswerk voor het eerste en tweede leerjaar. Codex is niet verantwoordelijk voor de vereisten die hieraan worden gesteld door de Hogeschool Utrecht. Controleer dus altijd of deze vacatures aan de vereisten voldoen door een e-mail te sturen naar je stagecoördinator.

Studievereniging Codex

Voor het bestuur 2018-2019 zijn wij nog op zoek naar een Algemeen Bestuurslid. Heb jij affiniteit met de horeca en wil jij namens Codex deel willen nemen in het bestuur van Het Proeflokaal?

Talent & Pro

Ben je (bijna) hbo of wo afgestudeerd? En wil je aan de slag in de financiële dienstverlening? Volg dan een traineeship van Talent&Pro in Legal, Pensioen & Leven of Verzekeringen. Werken voor Talent&Pro betekent een kickstart van je carrière!

USG Legal

Op zoek naar een stage in het strafrecht? Dan is een stage via USG Legal Professionals wellicht wat voor jou. Je houdt je vooral bezig met het beoordelen van strafbeschikkingen.

Aethon

Aethon kijkt uit naar medewerkers met een flinke dosis motivatie en ambitie, die in hun bijbaan relevante werkervaring willen opdoen binnen de publieke sector!

Kiesuwcursus

Studeer(de) je Rechten maar wil je ook de carrièremogelijkheden binnen een startup verkennen? Kom werken bij een snel groeiend bedrijf waar eigen inbreng en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.

De Langhenkel Groep

Op 6 augustus 2018 starten wij een traineeship consulent Werk en Inkomen. Wij zoeken daarvoor kandidaten met een juridische opleidingsachtergrond en affiniteit met het Sociaal Domein.

Alumnivereniging SJD

Voor de alumnivereniging zijn ze per direct op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb jij interesse om samen met het huidige bestuur de alumnivereniging verder vorm te geven en te ontwikkelen? Reageer dan nu!

Studentflex

Heb jij een tussenjaar? Zoek je nog wat naast je studie óf wil jij een bijbaan voor tijdens het solliciteren naar je startersfunctie? Schrijf je dan in bij Studentflex!